Close button

Кросовер Geely за $7 тис: стильний дизайн та інтер'єр

Кросовер Geely за $7 тис: стильний дизайн та інтер'єр

Офіційний дебют моделі Vision X3 Pro запланований на 15 квітня, повідомляє Автоцентр.

Вперше кросовер Geely Vision X3 встав на конвеєр в 2017 році, після чого за свою коротку історію встиг пережити кілька оновлень. Перше - в 2019 році, відразу за ним послідувало друге в 2020-м. Обидва рестайлінгу повинні були вплинути на рівень продажів, але і це не допомогло. Зараз же настав час третього оновлення.

Про те, що саме змінив виробник, відомо мало. Сама Geely поділилася лише парою фото свого бюджетного кросовера. А колегам з Autohome пощастило побачити автомобіль своїми очима. Саме вони і опублікували його «живі» фото.

new-geely-vision-x3-4.jpg

Про те, що перед нами оновлений китайський кросовер, свідчить приставка Pro в назві і підправлена зовнішність. Зміни мінімальні. Наприклад, решітка радіатора з увігнутими ребрами, інші бампери і вертикальні ДГЗ. Місце емблеми на двері багажного відділення зайняв напис Geely.

new-geely-vision-x3-3.jpg

Над салоном дизайнери попрацювали куди серйозніше. Приставка Pro принесла кросоверу нову передню панель з «парящим» дисплеєм мультимедійної системи по центру, при цьому приладова панель все ще аналогова. Серед змін - нові дверні карти, важіль перемикання коробки передач і довгі дефлектори обдування. Ще одне нововведення - бездротова зарядка для смартфона.

new-geely-vision-x3-11-770x440-c-1.jpg

y21yxx5jm4_big.jpg

За попередньою інформацією, мотор залишився колишнім. Оновлений кросовер буде пропонуватися з 1,5-літровим атмосферним двигуном (109 к.с., 142 Нм) і варіатором. Привід - виключно передній.

Дорестайлінговий кросовер Джилі коштує трохи більше $7000 в базовому виконанні. Після поновлення ціна зміниться зовсім незначно - її виробник оголосить пізніше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics