Close button

Skoda Octavia A8 стала крутіше, отримавши нову модифікацію

Skoda Octavia A8 стала крутіше, отримавши нову модифікацію
Фото: Автоцентр

Четверте покоління Skoda Octavia отримало модифікацію Sportline. У новій версії запропонують ліфтбек і універсал. Зовні «спортивні» Шкода Октавія виділяються чорної гратами радіатора, унікальним переднім сплиттером і глянсовою чорним написом Skoda на двері багажного відділення, повідомляє Автоцентр.

Ліфтбек на додаток до всього вище перерахованого покладено задній спойлер.

До чорного забарвлений і задній дифузор з декоративною хромованою смугою. Також хромом оброблені рамки, що нагадують вихлопні патрубки. Сама ж вихлопна труба захована за бампером.

У базову комплектацію нової Skoda Octavia Sportline входить комплект 17-дюймових полірованих легкосплавних колісних дисків Pulsar. За доплату їх замінять 18-дюймовими Vega кольору чорний металік або ексклюзивними 19-дюймовими чорними полірованими дисками Taurus.

6922537.jpg

Інтер'єр «спортивних» ліфтбек і універсала Шкода Октавія Спортлайн відповідає рівню обробки Style. У салоні - спортивні сидіння з вбудованими підголівниками, обтягнуті воздухопроницаемой оббивкою ThermoFlux. На приладовій панелі - тканинна обробка і декоративна планка.

6781484.jpg

На ринку Skoda Octavia Sportline запропонують з бензиновим двигуном 1,5 TSI потужністю 136 к.с., сполученим з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 7-ступінчастою КПП з подвійним зчепленням. Також покупці зможуть вибрати 2,0-літровий TSI потужністю 190 к.с. Такий мотор буде працювати в парі з роботизованою коробкою DSG і опціональним повним приводом.

6922533.jpg

Також в моторну гамму увійшов чотирициліндровий дизельний двигун 2,0 TDI потужністю 116 к.с. або 150 к.с., пов'язаний з тією ж роботизованою коробкою. Повний привід доступний для більш потужної версії.

Крім того, Skoda запропонує Octavia Sportline у вигляді підключається гібрида із загальною потужністю 204 к.с. і в версії G-Tec з силовою установкою на стиснутому природному газі (CNG) потужністю 130 к.с. В якості опції є адаптивне шасі з 15 рівнями регулювання.

Новини

Популярні теми форуму

analytics