Close button

У Бельгії різко збільшилася смертність від коронавірусу

У Бельгії різко збільшилася смертність від коронавірусу

У Бельгії за тиждень майже вдвічі зросла кількість смертей від COVID-19, при тому що число випадків зараження незначно, але скоротилось. Минулого тижня кожен день у країні від цієї хвороби вмирало в середньому 43 людини, повідомляє Сьогодні.

"Протягом тижня з 2 по 8 квітня в Бельгії кожен день вмирало в середньому 43 людини з COVID-19. Це на 46,6% вище 7-денного змінного середнього за попередній тиждень, коли вмирало в середньому 29 осіб на день", - свідчить статистичний звіт медінституту Sciensano.

Разом з тим протягом тижня з 5 по 11 квітня до бельгійських лікарень щодня надходило в середньому 254 пацієнти з коронавірусною інфекцією, що на 3% нижче даних попереднього тижня.

Нині в лікарнях Бельгії проходять лікування 3048 пацієнтів з COVID-19, з них 899 осіб перебувають в палатах інтенсивної терапії та 540 - на штучній вентиляції легенів.

Однак в Бельгії надія на поступове зниження нових випадків інфекції, оскільки згідно з останнім рейтингом репродуктивність вірусу - 0,99, один інфікований передає вірус менше, ніж одній людині.

Новини

Популярні теми форуму

analytics