Close button

Каменських показала фото в бікіні до схуднення

Каменських показала фото в бікіні до схуднення

Популярна українська співачка Настя Каменських вперше показала, як виглядала до схуднення. Так, вона поділилася архівними знімками в купальнику, заявивши, що багато років соромилася показувати їх комусь сторонньому, повідомляє Обозреватель.

На опублікованих в Instagram кадрах видно, що за ці кілька років знаменитість сильно змінилася - її фізична форма покращилася в рази. Адже якщо раніше у співачки були складки на животі або боки, то зараз вона може похвалитися стрункою фігурою.

"Раніше ніколи б не показала ці фото. Але реаліті так реаліті ... Я завжди максимально відкрита з вами, і хоч я довго соромилася і переживала, і дуже часто не сприймала себе, зараз я прийшла до того, що ми повинні ... Ми просто зобов'язані любити себе. Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне - це прагнення і бажання ставати краще і сприймати саму себе", - підписала фото виконавиця.
Як Каменських виглядала до схуднення.
Як Каменських виглядала до схуднення. Джерело: instagram.com/kamenskux

Настя Каменських, також відома як NK - українська співачка, актриса, ведуча, суддя і наставниця українського вокального шоу "Х-Фактор". Стала відомою після участі в дуеті "Потап і Настя", який був створений в 2006 році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics