Close button

Три вправи для ідеальної постави

Три вправи для ідеальної постави

Сильна груди означає кращу поставу. Ще одна важлива перевага: зміцнення грудей означає зміцнення іншої частини тіла. Ваші трицепси є вашими другорядними рушійними силами для всіх типів вправ, повідомляє WomanEL.

Пулловер з гантеллю

Ляжте на спину, ноги зігніть в колінах. Стопи на підлозі. Візьміть одну гантель середнього розміру обома руками за кінці, витягніть руки прямо до стелі. Увімкніть прес так, щоб спина впиралася в підлогу. Це ваша вихідна позиція. Відведіть руки назад під кутом 45 градусів, а потім зігніть руки в ліктях, щоб опустити гантель на підлогу над головою. З контролем змініть рух, щоб повернутися до початку. Це одне повторення. Виконайте 10-15.

Віджимання вузьким хватом

Почніть з положення високої планки, але руки повинні бути прямо під грудьми, а не плечима. Зігніть руки в ліктях, при цьому вони повинні бути притиснуті до боків. Зробіть віджимання. Це одне повторення. Виконайте 10-15.

Зведення рук з гантелями лежачи

Ляжте на спину, зігнувши коліна і поставивши ступні на підлогу. Візьміть гантелі легкої або середньої тяжкості в кожну руку і покладіть лікті на підлогу з боків під кутом 45 градусів від ребер. Це ваша вихідна позиція. Задіюйте прес, видихніть і зведіть руки разом над грудьми. Контролюючи, змініть рух, поки лікті не повернуться на підлогу. Це одне повторення. Виконайте 10-15.

Новини

Популярні теми форуму

analytics