Close button

Кеті Перрі розповіла про свої стосунки з екс-дружиною

Кеті Перрі розповіла про свої стосунки з екс-дружиною

36-річна поп-зірка підтримує прекрасні відносини з 37-річною супермоделлю Мірандою Керр, яка була одружена з Орландо Блумом з 2010 по 2013 рік. У шлюбі в екс-пари народився син Флінн, якому зараз 10 років. Минулого літа 44-річний Блум став батьком вдруге: Кеті Перрі подарувала йому доньку Дейзі, повідомляє Вона.

Міранда і Кеті зустрілися недавно у віртуальному просторі і розговорилися про свої стосунки.

«У нашій сучасній сім’ї вона [Міранда], напевно, більше всіх піклується про своє здоров’я, – зізналася Перрі. – Один з плюсів нашого тісного спілкування – можливість куштувати усі її продукти, особливо, коли її син приносить їх у своєму рюкзаку».

У Керр є своя лінія доглядової косметики під назвою KORA Organics. Ще до пандемії Перрі підтримала модель на одному із заходів, присвячених її бренду.

Знаменитості також поговорили про материнство. Крім Флінна, Міранда виховує двох синів від чоловіка Евана Шпігеля – 3-річного Харта і однорічного Майлса.

«Любов твоїх дітей є безумовною і не залежить від того, що у тебе є, чого немає, яка в тебе кар’єра… Ця непохитна любов виразно змусила мене відчути себе повноцінною. Я рада, що прийняла усвідомлене рішення зробити це, тому що я не хотіла втрачати таку можливість. Краще рішення », – поділилася Кеті.

Новини

Популярні теми форуму

analytics