Close button

Барбара Палвін показала, як зробити вечірній макіяж

Барбара Палвін показала, як зробити вечірній макіяж

Барбара Палвін продемонструвала новий вечірній образ, але поки що не розкрила таємницю, що це за проект. Виглядає модель приголомшливо, а тому беремо макіяж на замітку, повідомляє РБК-Украина.

Знімок супермодель опублікувала в своєму блозі мережі Instagram.

Барбара Палвін, яка зазвичай ходить без макіяжу і виглядає абсолютно юною, в цей раз постала в образі жінки-вамп. Над її мейком працювала ціла команда професіоналів, яких вона зазначила в блозі. Тому багато фанатів просто обімліли побачивши такої краси, не відразу дізнавшись улюбленицю.

Жінка-вамп: Барбара Палвін показала, як зробити вечірній макіяж на вихід

Барбара Палвін в новому образі (фото: instagram.com/realbarbarapalvin)

Родзинка вечірнього мейк-апу від Барбара Палвін - smoky eyes з сірими чіткими контурами і розтушованими посередині тінями пісочного відтінку. Такий ефект візуально збільшує очі, роблячи їх до того ж більш "розкритими".

Тон моделі зробили м'яким, з персиковим відтінком, додавши рум'янцю на щоках. Губи фарбувати коричневим олівцем, злегка виходячи за природний контур, і блиском. А брови зробили виразними, але без чітких ліній. Завершальним штрихом стали відблиски хайлайтера, без яких не обходиться жоден модний макіяж вже кілька років. Вийшло спокусливо і стильно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics