Close button

Ізраїль завдав удару по об'єктах ХАМАС в секторі Газа

Ізраїль завдав удару по об'єктах ХАМАС в секторі Газа

Винищувачі та вертольоти Ізраїлю минулої ночі завдавати удару по військових об'єктах руху ХАМАС в секторі Газа у відповідь на ракетний обстріл території Ізраїлю в п'ятницю ввечері, повідомляє Кореспондент.

"Напередодні ввечері з сектора Газа була випущена ракета по території Ізраїлю. У відповідь винищувачі та бойові вертольоти Армії оборони Ізраїлю завдали ударів по низці військових цілей ХАМАС в секторі Газа, включаючи тренувальний табір, позицію для зенітних установок, що будується, завод з виробництва бетону, що використовувався в будівництві диверсійних тунелів під кордоном, а також склад боєприпасів", - йдеться в заяві військових.

За даними армійської прес-служби, в п'ятницю ввечері палестинські радикали з сектора Газа випустили одну ракету по ізраїльській території. Місцеві ЗМІ повідомили, що снаряд розірвався в незаселеній місцевості, не заподіявши шкоди.

У попередній раз палестинські радикали піддавали обстрілу територію єврейської держави 15 квітня. У відповідь в ніч на п'ятницю винищувачі та бойові вертольоти ізраїльської армії завдали ударів по декількох військовим цілям руху ХАМАС на території палестинського приморського анклаву.

Новини

Популярні теми форуму

analytics