Close button

Частина користувачів WhatsApp не зможуть відправляти повідомлення

Частина користувачів WhatsApp не зможуть відправляти повідомлення

Користувачі додатка WhatsApp, які до 15 травня не приймуть нові правила месенджера, не зможуть повноцінно користуватися додатком. Але їхні акаунти не будуть видалені. Про це повідомляється на сайті технічної підтримки WhatsApp, повідомляє Страна.ua.

Користувачам дали час до 15 травня, щоб ознайомитися з новими правилами й вирішити, чи готові вони їх прийняти. Для тих, хто не погодиться зі змінами, функціональність програми буде обмежена.

"WhatsApp не видалить ваш аккаунт. Однак функціональність вашого облікового запису WhatsApp буде обмежена до прийняття змін. Протягом короткого періоду часу ви зможете отримувати дзвінки та повідомлення, але не зможете читати і відправляти повідомлення", - сказано в повідомленні.

Після 15 травня також залишиться можливість погодитися зі змінами. До цього дня можна буде експортувати історію своїх чатів на платформах Android і iPhone, і завантажити звіт про свій обліковий запис.

"Якщо ви хочете видалити свій аккаунт на платформах Android, iPhone або KaiOS, ми сподіваємося, що ви переглянете своє рішення. Видалення облікового запису є незворотнім процесом. Резервні копії та вся історія ваших повідомлень будуть видалені, і ви покинете всі групи WhatsApp, у яких перебуваєте", - попередили в техпідтримці.

У разі, якщо користувач до цього моменту вже погодився з новими правилами користування месенджером, змін у його роботі він не помітить.

Новини

Популярні теми форуму

analytics