Close button

Колишня хатня робітниця Пугачової розповіла про роботу у співачки

Людмила Дороднова, яка займалася прибиранням будинків знаменитостей, згадала про роботу на Примадонну і Філіпа Кіркорова, повідомляє Сегодня.

Людмила працювала у Алли Пугачової і Філіпа Кіркорова. Вона зазначила, що в ті часи спілкувалася з багатьма знаменитостями, і знала про всі події, які відбувалися в зірковому сімействі.

"Я спілкувалася з такими людьми, була вхожа в такий світ, про який можна тільки мріяти. У Алли і Філіпа я жила в золотій клітці. Але з неї треба іноді вилітати, спускатися на землю. Ось я і спустилася", – розповіла Людмила Дороднова.
Алла Пугачова і Людмила Дороднова
Алла Пугачова і Людмила Дороднова. Фото: Скріншот з YouTube, instagram.com/_alla.pugacheva_

Вона зізналася, що з Аллою Борисівною їй було комфортно працювати.

"У Алли я отримувала все сповна. Це перша людина, у якої я жила як у Христа за пазухою. Вона нескінченно добра і зовсім не пафосна, незважаючи на те, що справжня зірка", – поділилася Людмила.

Зараз Дороднова вже пішла на пенсію. Вона зазначила, що робота була прибутковою і вона змогла придбати однокімнатну квартиру і зробити в ній хороший ремонт. Також Філіп Кіркоров, у якого вона працювала останні роки, видав їй щедру допомогу і пообіцяв допомагати, якщо буде потрібно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics