Close button

Всього 4 фактора допоможуть прожити до 100 років

Всього 4 фактора допоможуть прожити до 100 років

Вчені з США після проведення дослідження з'ясували, як можна прожити до 100 років. При цьому вони довели, що здоровий і правильний спосіб життя не гарантує такого довголіття, так само як і добробут. Як показав результат експерименту, на тривалість життя впливають 4 фактори, і на деякі з них впливати неможливо, повідомляє Men's Life.

Перший фактор - це дитинство людини, а точніше вік його мами. Дослідження показало, що діти матерів, які народили до 25 років, мають всі шанси стати довгожителями. Породіллі, що переступили цей віковий поріг, виробляють яйцеклітини з певними видозмінами, які зменшують тривалість життя потомства.

Другий фактор, на думку вчених, пов'язаний з датою народження. Найсприятливіший місяць для народження довгожителів - травень. Статистика показала, що люди, народжені в травні на 3,5 - 4 роки живуть довше в порівнянні з іншими.

Третій фактор - місце проживання. Особливо сильно він впливає в перші роки життя. Якщо дитинство людина провела в сільській місцевості, він на 70% збільшує ймовірність поповнити ряди довгожителів. Річ у тому, що не в густонаселених територіях менше ризик заразитися небезпечними вірусами й захворюваннями. Доктора небезпідставно вважають, що хвороби, які були перенесені в дитинстві, впливають на тривалість усього життя.

Четвертий фактор - характер людини. Цілеспрямовані, серйозні та відповідальні люди, як правило, досягають успіхів на роботі, щасливі в шлюбі й своєчасно звертаються до лікарів. Тому вони відчувають менше стресів і відповідно менше хворіють і довше живуть.

Новини

Популярні теми форуму

analytics