Close button

Який овоч допомагає зміцнити імунітет: думка лікаря

Який овоч допомагає зміцнити імунітет: думка лікаря

Навесні при нестачі сонячного світла і вітамінів імунітет стає вразливим, тому його потрібно зміцнювати за допомогою правильних продуктів. Лікар-гомеопат Михайло Лущик назвав овоч, який допоможе в цій справі, але про нього чомусь усі забули, повідомляє Комментарии.

Фахівець зазначив, що навесні потрібно збагачувати свій раціон редькою, тому що в ній багато кальцію, магнію, калію, йоду, фосфору, а також високий вміст сірки, яка покращує травлення й очищає організм від шлаків і токсинів. Також редька багата на вітаміни групи В і С, вона має бактерицидний ефект і полегшує симптоми застуди.

Назван незаслуженно забытый овощ для укрепления иммунитета

Лікар зазначив, що цей овоч завдяки своєму вітамінному складу зміцнює захисні функції імунітету і сприяє активізації діяльності головного мозку. Крім того, редька відома своїм сечогінним ефектом. Калій, який входить до її складу, гальмує удари серця і прискорює роботу кишківника. При вживанні чорної редьки з великою кількістю води ви починаєте пітніти, а через систему потовиділення з організму швидко виходять токсини, які принесли вірус, бактерії або грибки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics