Close button

Instagram буде автоматично видаляти образливі повідомлення

Instagram буде автоматично видаляти образливі повідомлення

Instagram представив нову функцію, яка дозволить приховувати повідомлення з образами. Запустити цей інструмент планують найближчим часом. Ввімкнути її можна буде за бажанням, повідомляють у блозі компанії, повідомляє Комментарии.

В першу чергу цю функцію розробили для боротьби з дискримінацією.

"Ми розуміємо вплив, яке образливий контент, будь це расизм, сексизм, гомофобія або будь-який інший вид образи, може надати на людей. Ніхто не повинен зазнавати це в Instagram", - сказано в заяві.

Особливо актуальна ця проблема для знаменитостей з великою кількістю передплатників. Компанія разом з експертами вже розробила список фраз, образливих слів і навіть емодзі, які нова функція буде фільтрувати. Також користувач сам може додавати небажані на його думку фрази, які будуть видалятися.

"Ми працювали з провідними організаціями по боротьбі з дискримінацією і залякуванням, щоб розробити заздалегідь визначений список образливих термінів", - говорять в компанії.

Відзначимо, що такий фільтр можна ставити як на коментарі, так і на особисті повідомлення, щоб уберегти себе від образливих діалогів з незнайомими людьми.

"Ця нова функція розроблена, щоб допомогти захистити вас від потенційно образливих або образливих запитів DM (особисті повідомлення, - ред.), А також поважати вашу конфіденційність", - написали в Instagram.

Найближчим часом функцію запустять в деяких країнах, пізніше вона стане загальнодоступною. Також в Instagram анонсували новий інструмент, який дозволить заблокувати не тільки один певний аккаунт, але і будь-які інші, які небажаний співрозмовник створить в майбутньому.

Новини

Популярні теми форуму

analytics