Close button

У Маріуполі впіймали чоловіка, який трощив сокирою АТБ

Поліція Маріуполя затримала чоловіка, який 22 квітня з сокирою забіг до супермаркету і пошкодив вітрини та товар. Правоохоронці порушили кримінальну справу і з'ясовують обставини події, повідомляє Страна.ua.

v-mariupole-zaderzhan-48_main.jpeg

Про це повідомляється на сайті поліції Донецької області. За даними правоохоронців, інформація про буяна надійшла на  лінію 102 в четвер о 13:15. Поліцейським розповіли, що до супермаркету в Приморському районі увірвався чоловік і за допомогою сокири трощить майно.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили порушника - ним виявився 35-річний місцевий житель.

За попередньою інформацією, чоловік скоїв правопорушення через конфлікт між своєю дружиною та персоналом магазину. Працівник зробив жінці зауваження на те, що вона знаходиться в публічному місці без захисної маски під час карантину.

Інформація про те, що трапилося внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За це правопорушення передбачено від 3 до 7 років позбавлення волі. Зараз тривають оперативні та слідчі дії.

У поліції підтвердили інформацію, що в кінці минулого року чоловік вже потрапляв в поле її зору за аналогічний злочин. За нього йому оголошували підозру.

wiOWjC7N.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics