Close button

Однорічний син депутата від "ЄС" став власником медцентру і декількох квартир

Однорічний син депутата від "ЄС" став власником медцентру і декількох квартир

Однорічний син депутата Львівської облради від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Григорія Козловського, Ярема, став власником приватного медичного центру у Львові, повідомляє Страна.ua.

У виписці вказано, що будинок площею близько 4,2 тисячі метрів Ярема Козловський отримав 9 квітня поточного року на підставі договору дарування. Ця будівля - майбутній приватний медичний центр з пологовим будинком, який зводить компанія ТОВ "Лемберг медикал Центр".

За даними розслідування, 3 лютого 2021 року Ярема Козловський став власником квартири та двох машиномісць в ЖК Avalon, 37 у Львові. Крім того, він отримав два приміщення гостьових будинків-елінгів у Винниках Львівської області, адреса яких збігається з Академією футболу Козловського. У лютому хлопчикові подарували чотири квартири у Львові й будинок в Східниці Львівської області площею 249 квадратних метрів.

Відзначимо, що ТОВ "Лемберг медикал Центр" належить дружині львівського бізнесмена і депутата Григорія Козловського Юлії, а керівником фірми є він сам. Компанія в серпні 2019 роки орендувала земельну ділянку для цього будівництва, що викликало обурення у євреїв, адже будівництво медцентру, за їхніми даними, йде на похованнях Старого єврейського кладовища.

Новини

Популярні теми форуму

analytics