Close button

Гороскоп на 5 травня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 5 травня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 5.05.2021 року. Прогнози астрологів для представників кожного знака Зодіаку, повідомляє Слова и Фразы.

Овен

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, укладення шлюбу. Поради і посередництво друзів, заступництво впливових осіб можуть виявитися досить ефективними. Сьогодні не можна проявляти жадібність, надмірну обережність, підозрілість. Довіртеся близьким людям.

Телець

Позитивні тенденції цього дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Зустрічі і контакти в недалекому майбутньому можуть принести відчутні результати. Хороший день для подорожей, відпочинку на природі. Не можна метушитися і надавати значення дрібним неприємностям.

Близнюки

Положення планет у гороскопі на сьогодні для Близнюків вказує на ймовірність фінансових втрат або невдач у сфері професійної діяльності. Не виключені приховані пастки, поставлені вашими недругами. Гарні усамітнення, зосередженість, заглибленість у себе. Займатися можна тільки найбільш нагальними побутовими проблемами.

Рак

Загалом день сприятливий для контактів і ділових переговорів. Стійкість настрою, хороший настрій дозволять досягти бажаного результату. Ваша скромність, неповторність і працездатність допоможуть здобути схвалення начальства або отримати допомогу від покровителів. Зверніть увагу на симптоми захворювань.

Лев

Сьогодні багатьох Левів чекає звичайний трудовий день. Існуючий стан речей буде відповідати вашому уявленню і розумінню. Ваша праця з часом принесе хороші результати. Навіть проблеми не зможуть змінити вашого настрою. Сконцентруйтеся на головному, постарайтеся не помічати метушні і хвилювань оточуючих вас людей.

Діва

День символізує крах надій і планів. Комбінація, вибудувана з великою надією на краще, може завалитися як картковий будиночок. Чоловіків-Дів чекає розчарування в людині, яка досі здавалася надійною. Необхідно під час напливу пристрастей проявити витримку і самоволодіння. Можлива психологічна підтримка з боку малознайомих людей.

Терези

Багатьом бізнесменам доведеться зіткнутися з жорсткою позицією партнерів, що змусить переглянути попередні домовленості. Результат діяльності можна буде отримати тільки через деякий час. Можете розраховувати на допомогу покровителів.

Скорпіон

Багатьом представникам даного знаку доведеться виконати великий обсяг роботи, яка не принесе задоволення і радості. Увечері вірогідні непорозуміння, що виникли через необачні обіцянки. Вибір між новими пропозиціями і старими закріпленими позиціями буде складним. Усе вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано й обережно.

Стрілець

На роботі і вдома вірогідна нестабільність. Зірки рекомендують тверезо оцінити дійсність і не ганятися за порожніми проектами. Не проявляйте активності в комерційних справах. Попри всі зусилля, ви не зумієте подолати всі перешкоди. Зірки радять не конфліктувати з оточуючими, не нав'язувати своїх думок друзям і колегам по роботі.

Козеріг

Не можна проявляти занепокоєння і метушливість. Не намагайтеся перекласти тягар проблем на своїх партнерів. Постарайтеся не помічати дрібних неприємностей. Ваша чарівність може творити чудеса. Вірогідні віщі сни.

Водолій

Ймовірно, дрібні побутові та службові клопоти внесуть метушню. Не виключені фінансові втрати. Гороскоп на сьогодні рекомендує не звертати уваги на перешкоди і послідовно проводити намічену діяльність у професійній та особистих сферах життя.

Риби

Працьовитість, наполегливість у досягненні мети або заступництво впливової особи дозволять створити стартовий майданчик для фінансового зльоту в найближчому майбутньому. Вечір присвятіть зміцненню власного здоров'я та здоров'я дітей. Ймовірне ослаблення захисних сил організму.

Новини

Популярні теми форуму

analytics