Close button

Рекорди півфіналу МанСіті - ПСЖ

У вівторок пізно ввечері Манчестер Сіті знову обіграв ПСЖ у півфіналі Ліги чемпіонів. Цією перемогою англійська гранд встановив відразу декілька визначних досягнень, повідомляє Сегодня.

МанСіті оновив відразу два історичні рекорди для англійських клубів у єврокубках, вигравши 11 (!) матчів на міжнародній арені в одному сезоні, в тому числі – сім поспіль.

Капітан "городян" Фернандіньо в день 36-річчя приєднався до компанії німецького форварда Ульфа Кірстен. Хлопці стали найбільш віковими польовими гравцями, які виграли матч Ліги чемпіонів у день народження. Правда, футболіст Байєра зробив це в грудні 2001 року на груповому етапі, а бразилець – у півфіналі!

Манчестер Сіті став 9-м англійським клубом, який досяг фіналу єврокубка. Представники Туманного Альбіону домінують у списку, адже Італія та Німеччина посилали у вирішальні матчі лише по 6 своїх команд.

Наставник ПСЖ Маурісіо Почеттіно програв Пепу Гвардіолі 12-й раз – більше, ніж будь-якому іншому тренеру у своїй кар'єрі. Іспанська ж фахівець ще двох колег перемагав у 12 матчах.

До слова, Гвардіола після двох перемог у Лізі чемпіонів на чолі Барселони вивів команду у вирішальний поєдинок втретє в кар'єрі – через 10 років після останнього тріумфу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics