Close button

Житомирська область вийшла з "червоної" зони

Житомирська область вийшла з "червоної" зони

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) скасувала "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки в Житомирській області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 годин 00 хвилин 5 травня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області, і застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки", - написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Як раніше повідомляв головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, у зв'язку з перевищенням епідпорогу захворюваності на грип та ГРВІ на 5%, в Житомирській області повинен бути встановлений "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки. При стабілізації показника захворюваності на грип та ГРВІ, регіон автоматично зможе перейти до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics