Close button

Порошенко відпочиває в найдорожчому готелі Кіпру, на в'їзді в який висить прапор РФ

Експрезидент Петро Порошенко вирушив разом зі своєю дружиною Мариною на Кіпр відзначати травневі свята. Про це стало відомо ще 3 травня - рейс №341 "Київ - Ларнака" вилетів з "Борисполя" о 10:25, повідомляє Вести.

Telegram-канал "Картковий офіс" повідомляє, що лідер "Європейської солідарності" зупинився в найдорожчому готелі на острові "Parklane", на в'їзді в який майорить прапор Російської Федерації.

"Петро Порошенко, який зараз відпочиває в найдорожчому готелі Кіпру Parklane, мабуть вибрав саме це місце не просто так, а виходячи з мовних та ідеологічних уподобань своєї сім'ї і свого друга, колишнього народного депутата Ігоря Кононенко", - пише Telegram-канал, прикріплюючи відповідний знімок.
park.jpg

3 травня Telegram-канал "Вертикаль" писав, що поїздка Порошенко на Кіпр може бути пов'язана з необхідністю вирішення деяких ділових питань.

"Не виключено, що на Кіпрі Порошенко буде вирішувати фінансові справи. В Україні він бачить загрозу у справі Чауса і в розслідуванні після одкровень Гладковського-молодшого по оборонці", - пише Telegram-канал.
vert.jpg

Зупинитися на ніч в такому готелі з суботи на неділю (з 5 на 6 травня) можна за 20 319 гривень.

Порошенко відпочиває в найдорожчому готелі Кіпру, на в'їзді маячить прапор РФ - фото 3

Травневі на Кіпрі проведе і соратник Порошенка Сергій Березенко, заступник керівника центрального штабу "Європейської Солідарності" під час місцевих виборів у 2020 році. Він уже прилетів на острів разом з сім'єю.

sora.jpg

Пресслужба партії "Європейська солідарність" підтвердила інформацію, що раніше з'явилася в ЗМІ, про поїздку лідера політсили Петра Порошенка на Кіпр і звинуватила президента Володимира Зеленського в стеженні за "лідером опозиції".

Колеги з Telegram-каналу Klymenko Time логічно зазначають, що якби не слив про поїздку Порошенко через ресурси, близькі до Банкової - ніхто б про його поїздку нічого офіційно не заявляв. А так довелося.

Відзначимо, вчора стало відомо, що експрезидент контролював як мінімум 6 офшорних компаній, через які купував предмети мистецтва й елітні меблі. Міжнародний Центр по дослідженню корупції і організованої злочинності (OCCRP) розповів, що більшість компаній розташовані на Кіпрі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics