Close button

У Нафтогазі повідомили про різке зростання прибутку

У Нафтогазі повідомили про різке зростання прибутку

У Нафтогазі заявляють, що за підсумками першого кварталу 2021 року одержали чистий прибуток 12,6 млрд грн проти 3,2 млрд грн роком раніше. Про це заявив фінансовий директор групи Петер ван Дріл, повідомляє Кореспондент.

"Я радий повідомити, що чистий прибуток у першому кварталі 2021 року становить 12,6 млрд грн (незаудитований попередній результат, який підлягає подальшій перевірці)", - написав він у Facebook.

Він зазначив, що ділове середовище демонструє явні ознаки відновлення з вищими цінами й великим попитом, ніж минулого року.

"Очікуваний результат показує нашу стійкість: три квартали поспіль рентабельність підвищилася. Наші зусилля по перетворенню окупаються. Колектив Нафтогазу в цьому кварталі активізувався і показав видатний результат! Хочу подякувати всім за великий внесок", - зазначив він.

Раніше компанія відзвітувала про збитки в 19 млрд грн за 2020 рік проти прибутку у 2,6 млрд грн роком раніше. Незадовільний річний звіт став причиною звільнення глави НАК Андрія Коболєва. Також у відставку подав весь наглядова рада компанії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics