Close button

У Туреччині загинули двоє українських туристів

У Туреччині загинули двоє українських туристів

Українські туристи Олександр Попов та Анастасія Пришко загинули внаслідок автокатастрофи в Туреччині у суботу ввечері, ще двох учасників події госпіталізовано з травмами, повідомляється на сайті турецької газети Hürriyet, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Аварія сталася приблизно о 20:30 у районі Кумафшари. Автомобіль... їхав із Денізлі у напрямку Анталії, не впорався з керуванням і перекинувся на придорожнє поле. Після повідомлення очевидців до місця події були відправлені бригади медперсоналу, пожежної частини та жандармерії. Під час перевірки, проведеної медпрацівниками, було встановлено, що один із чотирьох українців помер. Троє людей, яким було надано першу допомогу, були доставлені до державної лікарні м. Аджипаям. Незважаючи на всі зусилля лікарів, одного з поранених, які отримали лікування, врятувати не вдалося", - пише видання.

У виданні уточнили, що 27-річний Попов помер на місці події, а в лікарні померла 28-річна Пришко.

Крім них, в автомобілі перебували ще двоє українських туристів, Владислав Зикран і Анастасія Несеренко, які разом із загиблими приїхали до Туреччини на відпочинок. Вони наразі продовжують лікування.

"Стало відомо, що існує загроза для життя постраждалої Анастасії Несеренко, вона відправлена до університету Памуккале", - пише видання.

Загиблі були учнями Інституту бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету.

Новини

Популярні теми форуму

analytics