Close button

Степанов пожартував на адресу свого можливого наступника

Степанов пожартував на адресу свого можливого наступника

Фракція "Слуга народу" провела засідання, під час якого вирішувалася доля міністра охорони здоров'я Максима Степанова, повідомляє Телеграф.

Після засідання ЗМІ вдалося поставити кілька запитань Степанову з приводу його відставки. І хоч на більшість питань він відповів ухильно, але все ж дав коментар щодо можливого призначення на посаду голови МОЗ головного санлікаря України Віктора Ляшко.

"Віктор Кирилович працював моїм заступником, відповідав там конкретно за лабораторні центри, за епідрозслідування, за програму COVAX (програма допомоги бідним країнам з вакциною від COVID-19, - ред.), До речі, то що стосується вакцинації", - сказав Степанов.

Очевидно, що він вказав на COVAX, оскільки головною причиною відставки Степанова в "СН" назвали провал вакцинації в Україні.

На питання про те, чи є голоси за його відставку, міністр відповів, що все буде вирішено вже у вівторок.

Пізніше, говорячи про зміну голови МОЗ, глава "СН" Давид Арахамія заявив, що незважаючи на "деякі розбіжності", він очікує, що "слуги" дадуть близько 200 голосів, а в цілому в залі набереться 250-270.

У свою чергу, нардеп Олексій Устенко додав, що "слуги" голосуватимуть не тільки за відставку Степанова, але і міністрів інфраструктури Владислава Криклій та економіки Ігоря Петрашко.

Новини

Популярні теми форуму

analytics