Close button

Зеленський прокоментував виступ Go_A на Євробаченні

Президент України Володимир Зеленський прокоментував виступ гурту Go_A, які представляли нашу країну з піснею "Шум", посівши п'яте місце в рейтингу міжнародного конкурсу Євробачення 2021, повідомляє Обозреватель.

Так, на офіційній сторінці в Instagram Зеленський зізнався, що йому дуже сподобався виступ Go_A на Євробаченні. Він також зазначив, що представники України показали гідний результат на сцені, а пісня вийшла "з присмаком душі нашої країни".

"Гурт Go_A – крутий виступ і гідний результат на "Євробаченні". Чудова промоція України у світі. Чудова пісня з присмаком душі нашої країни", – повідомив президент у фотоблозі.
Володимир Зеленський прокоментував виступ України на Євробаченні 2021
Володимир Зеленський прокоментував виступ України на Євробаченні 2021. Джерело: Instagram Володимира Зеленського

Підтримали Зеленського і користувачі мережі в Instagram, зазначивши, що незважаючи на п'яте місце, яке посів колектив, вони все одно залишаються переможцями для України.

"Вони і справді молодці", "Вони для нас переможці", "Наша гордість! Українською мовою!" – писали шанувальники під публікацією президента України.
Коментарі під фото
Коментарі під фото. Джерело: Instagram Володимира Зеленського
Коментарі шанувальників
Коментарі шанувальників. Джерело: Instagram Володимира Зеленського

До речі, за результатами журі представники України на Євробаченні 2021 отримали 97 балів. А от глядачі віддали гурту Go_A один із найвищих балів, а саме 267.

Новини

Популярні теми форуму

analytics