Close button

Новий кросовер Nissan вперше з'явився на публіці

Новий кросовер Nissan вперше з'явився на публіці

Новий електричний кросовер Nissan Ariya вперше з'явився на публіці. Він проїхав гоночной трасою Circuit de Monaco у Монако, повідомляє Обозреватель.

Стильні пейзажі Монако стали ідеальним доповненням до обтічного й бездоганного дизайну електричного купе-кросовера. Ariya подолав кола славетної міської траси, на якій у рамках чергового етапу Formula E нещодавно виступила команда електричних болідів Nissan.

"Публічна дебютна поїздка Ariya – надзвичайно захоплююча і приємна подія для всіх нас у Nissan. Ariya є взірцем інновацій Nissan у сфері електричної мобільності, і ця подія являє собою визначальний момент чергового етапу подорожі Nissan на шляху до електрифікації автомобілів", – говорить Арно Шарпантьє, віцепрезидент Nissan з питань стратегії розвитку продуктів і цінової політики у регіоні AMIEO.

Завдяки поєднанню високих експлуатаційних характеристик, технологій мережевого підключення та нового, революційного дизайну електромобіля, купе-кросовер Ariya слугує демонстрацією інноваційного електричного майбутнього Nissan. З огляду на передові комунікаційні можливості, технології, конкурентоспроможний запас ходу від акумуляторної батареї та унікальну систему привода e-4ORCE, модель Ariya створена, щоб збагатити життя людей завдяки легкому, інтуїтивно зрозумілому та адаптивному процесу користування.

Стратегія електрифікації Nissan спирається на більш ніж десятирічний досвід у сфері виробництва електромобілів, а також можливості, які відкриває перенесення технологій між гоночною трасою та автошляхами, що дає змогу пропонувати клієнтам найкращі електромобілі.

Чемпіонат Formula E оволодів уявою людей з усього світу і відкрив неймовірні можливості для автомобілів. Перша поява Ariya на культовій трасі Circuit de Monaco демонструє глобальній аудиторії, що вражаючі можливості електромобілів з нульовим рівнем викидів доступні кожному.

У цьогорічному сезоні команда Nissan, що виступає у класі Formula E, тісно пов'язує свою конкурентоспроможність із серійними електромобілями компанії. Новинкою сезону 2020/2021 років стало те, що команда назвала болід із бортовим номером 22 на честь Nissan LEAF із повністю електричним приводом, а автомобіль із номером 23 – на честь кросовера Nissan Ariya.

Як розповідав раніше OBOZREVATEL, в Україні оголошено ціни на Nissan Leaf та відкрито прийом замовлень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics