Close button

Двійник Зінченка може зіграти на Євро

Двійник Зінченка може зіграти на Євро

Лідер збірної Бельгії і Манчестер Сіті Кевін Де Брюйне зберігає шанси виступити у фінальній частині Євро незважаючи на вкрай неприємну травму, яку він отримав у фіналі Ліги чемпіонів проти Челсі 0:1, повідомляє Сегодня.

Нагадаємо, на початку другого тайму Де Брюйне зі сльозами покинув поле в результаті фолу з боку німецького захисника Челсі Антоніо Рюдигера. У Кевіна був діагностований перелом кісток носа і перелом лівої очниці.

На щастя, операція Де Брюйне не знадобилася.

"Зараз Кевіну необхідно пройти багато додаткових тестів, щоб побачити, в якому він стані. Ми будемо дуже обережні. Коли я з ним розмовляв, він був цілком оптимістичним і почувався добре, – наводить слова головного тренера збірної Бельгії Роберто Мартінеса Sky Sports. – Нам пощастило – сумні прогнози не виправдалися, йому не потрібна операція. Необхідність хірургічного втручання поставила б під сумнів участь Кевіна в чемпіонаті Європи. Протягом наступних семи днів ми отримаємо більш чітку картину його стану"
60b5c092c3823.jpg.webp

Відзначимо, що на груповому етапі Євро Бельгія зіграє з Росією (12 червня), Данією (17-го) і Фінляндією (21-го). Не виключено, в цих матчах Мартінес побереже Де Брюйне, задіявши його вже з 1/8 фіналу.

Додамо, що в Манчестер Сіті Кевіна Де Брюйне і Олександра Зінченка називають близнюками – до такої міри вони схожі.

606d9d9f132ab.png.webp
Манчестер Сіті, Зінченко і де Брюйне / Фото: Getty Images

Новини

Популярні теми форуму

analytics