Close button

В Одесі відкрили кримінальну справу про смерть онука Філімонова

В Одесі відкрили кримінальну справу про смерть онука Філімонова

В Одесі 30 травня раптово помер 15-річний онук Олега Філімонова, гумориста та екс-кандидата в мери Одеси, повідомляє РБК-Украина.

Евану Григору стало різко погано під час гри в баскетбол. З попередньої причини, у нього відірвався тромб. Але зараз за справу взялася поліція і відкрила кримінальне провадження.

Трагедія сталася 30 травня на одному зі спортивних майданчиків на проспекті Академіка Глушка. За словами очевидців, під час гри в баскетбол підліток впав і почав задихатися. Лікарі швидкої, яких вони викликали, намагалися реанімувати хлопця, але безрезультатно.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "природна смерть". Тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу для з'ясування остаточної причини смерті.

Коли буде прощання з 15-річним підлітком

Олег Філімонов повідомив, що прощання з його онуком відбудеться в середу, 2 червня. 

"Прощання і громадянська панахида по нашому онуку Евану Григору, який раптово помер 30 травня 2021 р. відбудеться 2 червня, в середу, на центральній алеї другого кладовища (вул. Водопровідна) о 12:00. Запрошуємо всіх, хто його знав. І нехай Господь упокоїть його душу..." - написав Філімонов.

Новини

Популярні теми форуму

analytics