Close button

Прогноз на перший бій Кличка після камбеку

Прогноз на перший бій Кличка після камбеку

Український напівсередньоваговик, ексчемпіон світу WBA International Карен Чухаджян дав свій прогноз на можливий бій 45-річного Володимира Кличка з 49-річним Шенноном Бріггсом, який днями заявив, що стане першим суперником українця після повернення того в ринг. Хоча Кличко-молодший поки цей поєдинок не підтверджує, повідомляє Сегодня.

"Думаю, це все було сплановано. Було б круто, щоб Володимир Кличко (незабаром після "розминки" з Бріггсом, – Ред.) оновив рекорд найбільш вікового чемпіонства в суперважкій вазі. Ну а Бріггса, думаю, він укатає. Бріггс більше розмовляє , ніж робить. Я не знаю навіть, тренується він нині чи тільки відео записує"
"Пригадую, Віталій Кличко Бріггсу взагалі страшно голову відбив", – наводить слова Чухаджяна XSport.

І справді, після поразки від Віталія в 2010-му Бріггс був госпіталізований з переломом носа і лівої орбітальної кістки, а також з розривом біцепса. І як тільки він вистояв тоді 12 раундів?

Відзначимо, що Бріггс вже тривалий час переслідує Володимира Кличка, вимагаючи бою. Одного разу справа дійшла до того, що Шеннон підкараулив Кличка-молодшого під час заняття на дошці і за допомогою хвиль від моторного човна скинув українця в воду.

А недавно Бріггс "відірвав" Володимиру Кличку голову і подав її на таці.

60704ce9648f6.jpg.webp
Шеннон Бріггс і Володимир Кличко / Фото: Instagram

Володимир Кличко не бився в профі з тих пір, як у квітні 2017 го поступився нокаутом Ентоні Джошуа. Проте весь цей час українець активно тренувався.

Новини

Популярні теми форуму

analytics