Close button

Зеленський поскаржився на Росію сенаторам США

Зеленський поскаржився на Росію сенаторам США

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія відвела від кордону з Україною лише 10 тисяч військових, повідомляє Деловая столица.

Про це Зеленський заявив під час зустрічі з американськими сенаторами.

"Тобто Росія лише на словах декларує відведення своїх сил та виконання зобов’язань. Загалом відведено лише близько 10 тисяч військових", — зазначив Зеленський.

По відеозвʼязку взяв участь у зустрічі головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак. Він розповів про загальну ситуацію в районі проведення ООС і на окремих ділянках відповідальності українських підрозділів.

"Керівництво Російської Федерації продовжує реалізацію своїх планів щодо агресії проти України. Противник утримує угруповання збройних сил РФ у прикордонних з Україною районах Воронезької, Білгородської, Ростовської областей та на території тимчасово окупованого Криму", — зазначив він.

Хомчак також підкреслив, що противник, нехтуючи домовленостями Тристоронньої контактної групи про припинення вогню, продовжує здійснювати обстріли українських позицій. Найбільша активність спостерігається на Маріупольському, Авдіївському та Торецькому напрямках.

Новини

Популярні теми форуму

analytics