Close button

Єфросиніна розповіла, як ледве не втратила доньку

Єфросиніна розповіла, як ледве не втратила доньку

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла страшну історію, яка трапилася 12 років тому під час відпочинку в Австрії. Артистка зізналася, що її донька Нана розбилася на лижах, повідомляє Обозреватель.

За словами Єфросиніної, коли її доньці Нані було 5 років, вони вирушили на відпочинок, кататися на лижах. В один момент вона побачила, як її дитина лежить, а з голови стікала кров, згадала історію з життя Маша під час бесіди з Наталкою Денисенко в програмі " Іспит ".

"Їй було п'ять років і вона розбилася на лижах. Вона лежала, у неї по шолому стікала кров з голови і вона не рухалася. Я думала, що це все ... але її врятували. Шолом врятував, до речі", – розповідала телеведуча.

За словами Маші, у Нани були пошкоджені всі кінцівки. Дівчинка кілька місяців провела в клініці, де її рятували лікарі. Крім того, Єфросиніна зі сльозами на очах додала, що з тих пір жодного разу не була в горах.

Варто відзначити, що Маша Єфросиніна виховує в шлюбі зі своїм чоловіком Тимуром двох дітей: 17-річну Нану (2004 рік) і 7-річного сина Олександра (2014 рік).

Нагадаємо, Марія Єфросиніна – українська телеведуча, акторка, громадський діяч, ідейний натхненник серії благодійних заходів Charity weekend, Почесний посол ООН в області народонаселення на Україні. Телевізійну кар'єру розпочала в ранковому шоу "Підйом", яку вела разом з українським актором Юрієм Горбуновим.

Новини

Популярні теми форуму

analytics