Close button

Кличко готовий повернутися в ринг: тільки подивіться

Кличко готовий повернутися в ринг: тільки подивіться

Володимир Кличко ще офіційно не підтвердив відновлення кар'єри, але опублікував таке фото, після перегляду якого очевидно: він готовий до камбеку, час настав, повідомляє Сегодня.

У 45-річного боксера не виявилося поблизу турніка – і щоб підтягтися, він у високому стрибку схопився за розташовані поруч дерев'яні сходи.

Instagram

Wladimir Klitschko (@klitschko)

"Проявіть творчий підхід! Ви можете тренуватися, щоб залишатися у формі, всюди – якщо хочеш досягти своїх цілей, тобі потрібно працювати заради цього і знайти свій шлях! Тож почни використовувати навколишнє середовище як власний майданчик для фітнесу", – написав у Instagram Володимир Кличко.
  • "Обережно, що не зламай сходинки!"
  • "Давай, чемпе!"
  • "Видно, що готовий побити рекорд Джорджа Формана"
  • "Повертайся в ринг і надери дупу всім – Джошуа, Ф'юрі і Вайлдеру. Ти це можеш!" – пишуть у коментарях під фото Володимира його фоловери

Ми вже писали, чому Кличко хоче повернутися на ринг. Володимиру не дає спокою рекорд легендарного Джорджа Формана, який став чемпіоном світу в 45 років 9 місяців і 26 днів. Кличку-молодшому наразі 45 років і 3 місяці .

До речі, раніше вже прозвучало ім'я першого суперника Кличка після камбека. Відповісти за "відірвану" голову Володимира погодився 49-річний Шеннон Бріггс.

Новини

Популярні теми форуму

analytics