Close button

Honda показала новий хетчбек Civic

Honda показала новий хетчбек Civic

Дебют хетчбека запланований на 23 червня. Щоб підігріти інтерес до новинки, компанія показала тизер новинки, повідомляє Обозреватель.

Популярну модель Honda Civic Hatchback з нетерпінням чекають фани марки. В кінці поточного місяця компанія пообіцяла представити новинку, а поки продемонструвала тизер автомобіля.

Тизер Honda Civic Hatchback нового покоління
Тизер Honda Civic Hatchback нового покоління. Джерело: Honda

За попередніми даними новий хетчбек Civic буде випускатися на американському заводі компанії в Грінсбурга, штат Індіана. Вперше модель з таким кузовом випускатиметься в США. У свою чергу, седан буде надходити в дилерські центри з Канади, з заводу в Аллістоне, провінція Онтаріо.

Споріднений седан Honda Civic 11-го покоління був представлений в квітні нинішнього року
Споріднений седан Honda Civic 11-го покоління був представлений в квітні нинішнього року. Джерело: Honda

Як і седан, нове покоління хетчбека отримає 2-літровий атмосферний мотор, який розвиває потужність 160 "конячок". Крім того, покупці зможуть замовити більш потужну турбированную версію з 1,5-літровим мотором, в арсеналі якого 182 сили. У стандартній комплектації обидва варіанти йдуть в парі з безступінчатим варіатором CVT, але в компанії підтвердили, що можна буде замовити 6-ступінчасту "механіку". Також новинка успадкує інтер'єр від родинного седана.

Інтер'єр нового Honda Civic
Інтер'єр нового Honda Civic. Джерело: Honda

Новини

Популярні теми форуму

analytics