Close button

Радуцький закликав місцеву владу відкривати Центри вакцинації

Радуцький закликав місцеву владу відкривати Центри вакцинації
Фото: Facebook

Голова Комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький заявив, що в Україні цього тижня вдвічі збільшилася кількість центрів вакцинації.

Про це Радуцький написав на своїй Facebook-сторінці.

В той же час, Радуцький нагадав, що "потрібно продовжувати діяти та активізувати місцеву владу!". 

"Деякі області, як, наприклад, Полтавська та Львівська дуже активно включились у цей процес та відкрили центри вакцинації не лише в обласних центрах, а й у невеличких містах. В той же час майже у половині регіонів відкриття Центрів вакцинації взагалі не відбувається.
Як результат, люди з одних областей вирушають вакцинуватись до інших! Бо вдома місцеве керівництво чомусь не ворушиться і не дбає про відкриття Центру", - зазначив Голова Комітету.

Він також звернувся до місцевих керівників з вимогою відкривати Центри вакцинації.

"Алгоритми відкриття Центрів є у регіональних департаментах охорони здоров’я. Вакцинами МОЗ забезпечив. Міністерство продовжує проводити тренінги для навчання працівників мобільних бригад. 
До речі, підштовхнути місцеву владу до активнішої позиції можуть депутати-мажоритарники. Звертаюся до колег – тисніть на ваших мерів та голів ОТГ. Відкрити пункт щеплення за бажання можна навіть у громадській приймальні народного депутата!" - підсумував Михайло Радуцький.
dnbue0mvb7_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics