Close button

Екс-чемпіон поділився думкою про бій Усик - Джошуа

Екс-чемпіон поділився думкою про бій Усик - Джошуа

Ексчемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився думками про поєдинок між чемпіоном WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і українським супертяжем Олександром Усиком, повідомляє 24 Канал.

Гвоздик у інтерв'ю заявив, що Усик не зможе стати сильнішим за Джошуа.

"Мені складно сказати, чи зможуть команди Усика і Джошуа домовиться, адже я не розумію, як ведуться переговори. Я тільки читаю в ЗМІ. Туди випливає або велика кількість лайна. Або те, що нам дозволяють чути. Яка ситуація насправді, я не знаю", – почав Гвоздик.
"Усик – небажаний опонент для команди Джошуа. Не з тієї позиції, що він зараз обіграє їх або переверне. А з тієї позиції, що це можна не так дорого продати. Це моя особиста думка. Саме по бою складно сказати. Я знаю, що Саня сильно налягає на те, щоб набирати вагу і ставати сильнішими. Але тут ситуація така: головне, щоб Саня не повірив, що він стане сильним. Сильніше Джошуа він ніколи не стане в цьому житті,", – заявив він.

Однак, Олександр Гвоздик вірить, що Усик все ж зможе здолати Джошуа.

"Думаю, що Усик може виграти Джошуа. З Уайлдером або Ф'юрі я бачу історію важче. Ми говоримо про стилі. Це не означає, що Джошуа слабше Уайлдера. Мені здається, що з ним Сані було б складніше", – підсумував ексбоксер.

Що відомо про бій Джошуа – Усик

  • Джошуа та Усик попередні бої провели наприкінці 2020 року. Спершу Усик вийшов у ринг у жовтні та переміг Дерека Чісору.
  • Натомість Джошуа в грудні нокаутував Кубрата Пулєва та захистив титули.
  • Усик отримав можливість зустрітися з Джошуа завдяки тому, що Деонтей Уайлдер виграв суд проти Тайсона Ф'юрі. Чемпіона WBC зобов'язали провести бій з Уайлдером.
  • Тому Ф'юрі та Джошуа не можуть зустрітися у наступному поєдинку. Поєдинок Уайлдер – Ф'юрі пройде 24 липня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics