Close button

Жителів багатоповерхівки, яка вибухнула під Києвом не пускають в квартири

Жителів багатоповерхівки, яка вибухнула під Києвом не пускають в квартири

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін взяв під особистий контроль питання допомоги жителям Білогородки (Бучанський район), які постраждали внаслідок пожежі у п’ятиповерхівці, повідомляє Деловая столица.

"Мешканці будинку, на жаль, поки що не зможуть ночувати у себе вдома. Зараз вирішуємо питання їх розселення. Частина має змогу залишитись у родичів чи знайомих. Для решти ми прямо зараз облаштовуємо в місцевому будинку культури центр допомоги та місце для ночівлі", — повідомив Володін.

За його словами, ведуться перемовини із забудовниками та керівниками готелів для тимчасового відселення постраждалих.

"Людей забезпечимо всім необхідним. Вночі будинок буде охоронятись", — додав голова ОДА.

Володін повідомив, що рятувальники продовжують свою роботу.

"Згідно з оперативними даними, одна людина загинула. В лікарню в стані середньої важкості доставили 13-річну дитину та двох дорослих чоловіків", — розповів він.

Нагадаємо, вдень 21 червня у п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці під Києвом у квартирі на третьому поверсі стався вибух, який спричинив загоряння. Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю.

Рятувальники евакуювали 40 мешканців будинку. Внаслідок пожежі двоє осіб потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились. На місці пожежі виявили загиблу особу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics