Close button

На Луганщині викрили "кримінального авторитета" зі списку РНБО

На Луганщині викрили "кримінального авторитета" зі списку РНБО

Оперативники Національної поліції України в Луганській області під час відпрацювання оперативної інформації викрили трьох громадян Грузії, один із яких є "кримінальним авторитетом", внесеним до санкційного списку Ради національної безпеки і оборони, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Під час перевірки встановлено, що чоловік перебуває у санкційному списку згідно з додатком №1 до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", - повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Наразі співробітники поліції спільно з Державною міграційною службою вирішують питання про примусове повернення громадян Грузії на батьківщину.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" заступник директора департаменту комунікацій МВС Ярослав Тракало уточнив, що питання видворення підозрюваного в кримінальному правопорушенні визначатиме суд.

"Якщо людина буде визнана винною, спочатку вона має понести покарання, після чого буде видворена за межі держави до країни походження", - сказав Тракало.

Як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах, йдеться про Руслана Аскерова, який є підсудним у справі, яку розглядає Жовтневий суд Маріуполя.

Новини

Популярні теми форуму

analytics