Close button

Львів посилить карантин через штам Дельта

Львів посилить карантин через штам Дельта
Фото: Konstantin Brizhnichenko

Влада Львова прийняла рішення посилити карантинні обмеження і збільшити кількість вакцинацій на тлі поширення штаму коронавірусу Дельта. Про це в п'ятницю, 2 липня, сказав мер міста Андрій Садовий після засідання міської комісії ТЕБ та НС, повідомляє Кореспондент.

За його словами, влада активно моніторить ситуацію щодо COVID-19 і нового штаму Дельта.

"Ситуація загострюється навіть в таких країнах, які активно займаються вакцинацією. Тому ми починаємо інтенсивну підготовку до цього нового штаму. На сьогодні ми маємо 2 тисячі ліжок в наших комунальних установах, які готові приймати хворих на коронавірус. Сьогодні ми вирішили підняти цю планку до 3 тисяч, в тому числі і в дитячій лікарні.
Ми звернулися до глави МОЗ Віктора Ляшка, щоб він відновив "ковідні" пакети для медустанов, оскільки у нас зараз має його тільки лікарня "швидкої". А треба готуватися. Тому що через кілька тижнів ситуація може кардинально змінитися", - сказав Садовий.

На засіданні міської комісії також було прийнято рішення посилити (в розумних межах) дотримання карантинних заходів у закладах харчування, культури та інших і збільшити кількість вакцинацій від коронавірусу до 5 тисяч на день.

Новини

Популярні теми форуму

analytics