Close button

Россія провела навчально-бойові польоти над Чорним морем

Россія провела навчально-бойові польоти над Чорним морем

Російські військові провели навчання авіації з нанесення ракетних і бомбових ударів по кораблях умовного противника над Чорним морем, повідомляється на сайті ЧФ РФ, повідомляє Интерфакс-Украина.

"Від Морської авіації ЧФ були задіяні багатоцільові винищувачі Су-30СМ і фронтові бомбардувальники Су-24М, від авіації ПВО (Південного військового округу - ред.) винищувачі-бомбардувальники Су-34 і винищувачі-перехоплювачі Су-27", - наголошується в повідомленні.

Там заявили, що всього навчальні завдання виконували понад 10 літаків.

"Перед початком спільних польотів літаків ЧФ і ПВО екіпаж літака-амфібії Бе-12 зі складу Морської авіації виконав розвідку умовних цілей в акваторії Чорного моря", - повідомив флот.

Пресслужба заявила, що льотчики відпрацювали виконання простих і складних польотних завдань із середніх і малих висот з урахуванням подолання засобів протиповітряної оборони кораблів умовного супротивника.

"Для знищення "противника" в морі льотчики виконували візит на бойовий курс у складі пар і поодиноко з відпрацюванням умовних ракетних і бомбових ударів по мішеневих позиціях, що імітує загін надводних кораблів умовного супротивника. Роль загону кораблів умовного супротивника виконували великі десантні кораблі "Саратов" і "Орськ", - повідомили російські військові.

Новини

Популярні теми форуму

analytics