Close button

У Багдаді обстріляли посольство США

Посольство Сполучених Штатів Америки в центрі столиці Іраку Багдада ледь не піддалося ракетному удару рано вранці в четвер, 8 липня. Зокрема, в його бік було випущено дві ракети, повідомляє Обозреватель.

Перед інцидентом в районі прозвучали попереджувальні сирени.

Зазначається, що будівля американського посольства розташоване в районі "зеленої зони". Система протиповітряної оборони збила одну з націлених на нього ракет. А друга впала недалеко від периметра району.

Будівля посольства США в Іраку розташоване в районі "зеленої зони" Багдада
Будівля посольства США в Іраку розташоване в районі "зеленої зони" Багдада. Джерело: Google-карта
"Посольство США в центрі Багдада недавно стало свідком включення попереджувальних сирен. Система C-RAM протистояла ракеті, яка намагалася вразити міста", – процитувало видання свого співрозмовника.

Відзначається, що в ніч на 6 липня в районі розташування посольства США в Іраку вже було знищено кілька ударних безпілотних літальних апаратів.

Після представники іракських шиїтів угрупувань поширили в мережі інформацію, нібито в цій атаці на посольство були задіяні чотири БПЛА.

Інцидент стався в Багдаді вранці 8 липня
Інцидент стався в Багдаді вранці 8 липня. Джерело: Google-карта

Ще раніше обстрілу ракетами піддалася військова база "Айн аль-Асад", розташована в провінції Анбар (Ірак). Відомо, що там розміщені американські військові.

Новини

Популярні теми форуму

analytics