Close button

Дівчина-підліток влаштувала самоспалення

У селі Ставки Фастівського району Київської області 17-річна дівчина облила себе бензином і підпалила, повідомляє Кореспондент.

20210715_fastov.jpeg
kv.npu.gov.ua

Про це в четвер, 15 липня, розповіли у відділі комунікації поліції Київської області. Її знайомий, який в момент НП був поруч, встиг облити водою дівчину і тим самим погасити вогонь. 

"Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що дівчина з 24-річним хлопцем вживали алкоголь, після чого неповнолітня вирішила підпалити себе. На щастя, товариш вчасно загасив полум'я і дівчина отримала незначні опіки", - повідомили правоохоронці. 

Як розповіла правоохоронцям сама дівчина, вона зважилася на самопідпал через "нерозділене кохання". 

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події і вирішують питання про притягнення батьків неповнолітньої до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків з виховання дітей. 

Стосовно молодика складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 180 КУпАП - доведення неповнолітньої до стану сп'яніння. Поліція просить батьків уважніше ставитися до дітей-підлітків.

Новини

Популярні теми форуму

analytics