Close button

Де Кравчук? Перший президент України не прийшов на парад

На урочистому заході з нагоди святкування Дня Незалежності України були присутні другий президент незалежної України Леонід Кучма, третій президент Віктор Ющенко і п'ятий президент Петро Порошенко. При цьому багато українців звернули увагу, що на параді не було першого президента країни Леоніда Кравчука, повідомляє Сегодня.

На сайті колишнього глави держави і на його сторінках в соцмережах також відсутні привітання громадян з державним святом.

Стан здоров'я Кравчука не дозволив йому приймати участь в святкуванні. Фото: колаж "Сьогодні"


Ймовірно, стан здоров'я першого президента не дозволив йому бути присутнім на торжестві і публікувати привітання в інформаційному просторі. У прес-службі політика його відсутність на параді не прокоментували.

В кінці червня Леоніду Кравчуку зробили планову операцію на серці. Журналіст Дмитро Гордон зазначав, що оперував його хірург високого рівня.

А вже 26 липня стало відомо, що першого президента України і главу української делегації в ТКГ підключили до апарату ШВЛ через погіршення стану здоров'я. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, замінять Кравчука в ТКГ через проблеми з серцем .

Новини

Популярні теми форуму

analytics