Close button

Українські перегони на Porsche вийшли на міжнародний рівень

Українська національна серія перегонів Carrera Time Attack для власників спортивних моделей Porsche цього року стала міжнародною, повідомляє 24 Канал.

21–23 травня уперше в історії перегони Carrera Time Attack відбулися за кордоном — в Румунії, на автомобільному треку Transilvania Motor Ring. А 26–27 червня змагання на спорткарах Porsche продовжились у білоруському центрі олімпійської підготовки “Стайки”, що у Мінську. Команди цих країн були приємно здивовані вправністю українських пілотів. Побачити їх можна буде і на двох українських етапах – у Києві та Полтаві.

“Щодо результатів наших пілотів у Білорусі та Румунії — ними справді варто пишатися. Команди цих країн були приємно здивовані: усе завдяки тому, що в Україні учасники Carrera Time Attack мають досвід перегонів на обох типах трас”, – говорить засновник серії Юрій Манойло.
32822__0576ed33-3a50-49ba-bf7d-30495918e

Українець поставив собі за мету сформувати правильну культуру використання спорткарів Porsche. Вони сконструйовані для швидкості, емоцій та випробувань – усе це можливо саме на треку – місці, призначеному для встановлення рекордів. Довгостроковою метою Юрія є ліцензія в Україні Porsche Cup – світових перегонів Porsche. Це означатиме визнання світом національної серії перегонів Carrera Time Attack в Україні.

Після етапів у Трансільванії та Мінську, перегони Carrera Time Attack продовжуються в Україні. Наступний етап Carrera Time Attack International 2021 відбудеться 5 вересня у Києві на автомобільному СК “Чайка”, а завершиться 2021 рік етапом у Полтаві на автодромі “Лтава”.

32822__1d6d219b-f0c0-47a4-83b2-0c20e29b7

Взяти участь у перегонах може кожен власник спорткара Porsche, навіть пілот-початківець. Реєстрація на участь – за цим посиланням. На змагання київського етапу 5 вересня зареєстровано більш як півсотні екіпажів і не лише з України.

На відвідувачів, крім власне перегонів, чекатиме виставка ексклюзивних моделей Porsche, парад спорткарів та авіашоу. Кожен зможе випробувати у якості пілота на симуляторі, а діти розважаться у спеціальній ігровій зоні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics