Close button

Біткоїн подешевшав до мінімуму за місяць

Біткоїн подешевшав до мінімуму за місяць
Фото: pixabay

Динаміка цін на криптовалюти в п'ятницю йде за динамікою вартості інших активів, що знаходяться під впливом повідомлень про появу та розповсюдження нового більш небезпечного штаму COVID-19 у Південній Африці, повідомляє Интерфакс.

Ціна біткоїна - найбільшої криптовалюти, ринкова капіталізація якої перевищує $1 трлн, впала більш ніж на 6%, до мінімуму за місяць - $55 тис., показали дані CoinDesk.

До 15:30 за київським часом вартість криптовалюти становить $54,226 тис., свідчать дані Trading Economics.

Ефір – друга за капіталізацією криптовалюта у світі, дешевшає майже на 10% і на 15:30 її вартість опустилася до $4,047 тис.

Dogecoin, створена на честь інтернет-мема Doge із собакою породи сіба-іну, втрачає в ціні 8%.

Повідомлення про виявлення нового штаму коронавірусної інфекції, який отримав позначення B.1.1.529, у Південній Африці та Ботсвані в п'ятницю викликали негативну реакцію на глобальних ринках акцій, нафти, держоблігацій і навіть криптовалют. "Біткоїн не забезпечує особливого хеджування" , - зазначає аналітик брокерської компанії Markets.com Ніл Вілсон. При цьому криптовалюти вважалися серед інвесторів сприятливим об'єктом для вкладення грошей, оскільки вони переважно відокремлені від тиску на основних фінансових ринках, пише MarketWatch.

Новини

Популярні теми форуму

analytics