Close button

Топ-5 подарунків, які категорично не можна дарувати жінкам

Топ-5 подарунків, які категорично не можна дарувати жінкам

У самому розпалі новорічних свят у світі 26 грудня відзначають День подарунків. Кожен обожнює тішити близьких приємними сюрпризами, однак мало хто знає, що існує дуже багато прикмет, пов’язаних з подарунками, повідомляє Обозреватель.

Особливо важко вгодити дівчатам, оскільки одна буде радіти подарованій сковорідці, а іншу і поїздка на море може розчарувати. Психологиня Яніна Купцова розповіла, які презенти категорично не можна дарувати жінкам.

  • Годинник
Не варто дарувати годинник.
Не варто дарувати годинник. Джерело: pexels.com

Згідно з багатьма віруваннями, подарований годинник може накликати біду. У східних країнах вважалося, що аксесуар починає відраховувати час до розлучення або смерті людини, якій він вручений. Тому якщо дівчина не просила годинник і вірить у прикмети – вона точно не зрадіє такому сюрпризу.

  • Дзеркало
Дзеркало може тримати в собі негативну енергію
Дзеркало може тримати в собі негативну енергію. Джерело: pixabay.com

Психологиня зазначає, що дзеркало дарувати не можна, тому що воно тримає в собі негативну енергетику, може привести до розладу в сім’ї, принести біди і нещастя. Здавна вважали, що дзеркало має бути чистим, тому що воно може запам'ятовувати як позитивні так і негативні думки.

  • Ножі
Дарувати ножі - погана прикмета
Дарувати ножі – погана прикмета. Джерело: pixabay.com

Здавна всі знають пересторогу, що не можна дарувати ножі. Деякі прикмети пророкують сварку через подоровану кухонну приналежність. Леза використовуються й досі для різних магічних ритуалів, тому забобонні дівчата не зрадіють подарунку.

  • Доглядова косметика
Дівчатам не варто дарувати доглядову косметику
Дівчатам не варто дарувати косметику. Джерело: pexels.com

Дівчат дуже легко образити подарунком. Напраклад, коли жінка сто разів казала, що ненавидить лілії, а чоловік все одно їх купив. Звісно, якщо подарувати дамі засіб від прищів або від зморшок – вона просто розізлиться. Крім цього, крем може не підійти до типу шкіри або викликати алергію. Тоді іменинниця точно надовго запам'ятає цей "сюрприз" на день народження.

  • Підробки сумок
Не можна дарувати підробки брендів
Не можна дарувати підробки брендів. Джерело: YouTube/A Closer Look

Багато дівчат виступають проти підробок і люксових копій. Отримавши такий подарунок, жінка не зрадіє, а віддасть сумку комусь знайомому. Не потрібно дарувати подругам фальшиві сережки, браслети, намисто та інші предмети. Замість липових брендів, варто обрати якісну річ з мас-маркету, яка буде виглядати більш привабливо і стильно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics