Close button

На колишнього заступника міністра МВС Гогілашвілі завели справу – Разумков

На колишнього заступника міністра МВС Гогілашвілі завели справу – Разумков
Фото: Прес-служба МВС

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження щодо колишнього заступника голови Міністерства внутрішніх справ України Олександра Гогілашвілі. Про це на своєму Телеграм-каналі повідомляє нардеп Дмитро Разумков.

"Екс-заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі нестиме відповідальність як за свою аморальну поведінку, так і за можливе порушення закону!" - написав Разумков.
jedqr_t_5h_big.jpg

Він уточнив, що з ініціативи його МФО "Розумна політика" ДБР розпочало досудове розслідування за фактом можливого вчинення Гогілашвілі "службового підроблення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, а також досудове розслідування за фактом під час перетину блокпоста в Донецькій області" .

_8jp0sgcrg_big.jpg
"Також Офіс генерального прокурора долучив наше звернення про можливий опір працівнику правоохоронного органу у відповідну кримінальну справу. Сподіваюся на об'єктивне та швидке розслідування цієї резонансної справи. Обов'язково триматимемо руку на пульсі!" – зазначив політик.

Новини

Популярні теми форуму

analytics