Close button

Експівзахисник Шахтаря близький до продовження кар'єри на батьківщині

Експівзахисник Шахтаря близький до продовження кар'єри на батьківщині
Фото: Pixabay

Експівзахисник Шахтаря та збірної України Марлос близький до продовження кар'єри на батьківщині. Футболіст має пропозиції одразу від трьох бразильських клубів, повідомляє 24 Канал.

За інформацією джерела, 33-річний гравець обирає між пропозиціями бразильських Сан-Паулу, Атлетіко Паранаєнсе і Атлетіко Мінейро.

Також півзахисник зацікавив клуби з Катару та ОАЕ. Марлос схиляється до варіантів на батьківщині і найближчими днями ухвалить остаточне рішення.

Кар'єра Марлоса в Україні: коротко

  • Шахтар не став продовжувати контракт із Марлосом і після закінчення осінньої частини чемпіонату України надав йому статус вільного агента.
  • У 2014 році Марлос поставив підпис у контракті Шахтаря, перейшовши з Металіста. З того моменту виступав виключно за "гірників" та став одним із лідерів команди.
  • Марлос провів за Шахтар 287 ігор, у яких забив 74 голи. За кількістю проведених матчів він увійшов до топ-25 гравців в історії клубу, а за кількістю голів посідає одинадцяте місце.
  • Виступаючи за Шахтар прийняв важливе рішення – змінив бразильське громадянство на українське. Все заради збірної України.

Новини

Популярні теми форуму

analytics