Close button

"Зоря" не встигла вийти з відпустки, а вже втратила двох гравців

"Зоря" не встигла вийти з відпустки, а вже втратила двох гравців
Фото: Pixabay

Луганська "Зоря" розпочала підготовку до весняної частини української Прем'єр-ліги. Генеральний директор клубу Станіслав Оганов розповів про останні новини зі стану команди, повідомляє 24 Канал.

Функціонер повідомив, що два гравці поки не розпочали тренувань – у воротаря Микити Шевченка та хавбека Дмитра Хомченовського діагностували COVID-19.

"До 15 січня ми працюватимемо на місці, а вранці 16 числа вирушимо до Туреччини на навчально-тренувальний збір. Там пробудемо до 1 лютого. Заплановано чотири загальні тренування. На жаль, Микита Шевченко та Дмитро Хомченовський хворіють на коронавірус, тому приєднаються до нас після одужання. Всі решта футболістів у строю і вже займаються з командою", – сказав Оганов.

Плани "Зорі"

Разом із основним складом у Запоріжжі тренуються кілька гравців юнацької команди. Якщо їм вдасться проявити себе, тренерський штаб візьме їх на турецькі збори, які відбуватимуться з 16 січня до 1 лютого.

Під час підготовки до другої частини сезону підопічні Віктора Скрипника проведуть чотири спаринги. Перший контрольний матч луганці проведуть 19 січня проти польської Погоні. Після цього вони зіграють із казахстанським "Актобе" (23 числа), польським "Ракувом" (27-го) та сербським "Спартаком" (31-го).

  • Після першої частини чемпіонату "Зоря" займає четверте місце в УПЛ, поступаючись "Дніпру-1", що йде третім, чотири очки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics