Close button

На Кубку Африки спалахнув скандал через рішення судді

Замбійський суддя двічі достроково давав фінальний свисток у матчі Туніс – Малі, повідомляє Сьогодні.

Поєдинок першого туру групового етапу Кубка Африки між збірними Тунісу та Малі був під загрозою зриву. Неподалік бази, де готувалися до матчу футболісти збірної Малі відбулася перестрілка між урядовими військами та повстанцями.

Але на цьому пригоди цього поєдинку не закінчились. На 85-й хвилині зустрічі замбійський арбітр зустрічі Сіказві дав фінальний свисток.

61df072a2a0bb.jpg

Асистенти арбітра швидко поправили свого колегу і матч продовжився. Але арбітр явно кудись поспішав, оскільки за 15 секунд до закінчення основних 90 хвилин дав другий фінальний свисток. При цьому рефері не додав жодної хвилини компенсованого часу.

Відразу після фінального свистка до арбітра підбіг тренерський штаб збірної Тунісу, але Сіказві не змінив свого рішення.

Залишається тільки здогадуватися, чим був викликаний такий поспіх судді матчу, в якому збірна Малі переграла Туніс із рахунком 1:0.

Додамо, що не згодна з таким суддівством збірна Тунісу протестуватиме з вимогою переграти матч.

Раніше ми писали, що гравець Кабо-Верде запрошення до збірної прийняв за спам. Роберто Лопес ігнорував листи тренера через незнання португальської мови.

Новини

Популярні теми форуму

analytics