Close button

ГУР: РФ вичерпала бойові резерви та відправляє в Україну військових без досвіду

ГУР: РФ вичерпала бойові резерви та відправляє в Україну військових без досвіду

Росія вичерпала резерви боєздатних батальйоннотактичних груп. Тому відправляє на війну до України військовозобов'язаних без досвіду, повідомляє РБК-Україна.

Про це свідчить заява представника ГУР МО України Вадима Скібіцького під час загальнонаціонального марафону.

"На скільки ефективно застосування таких військ - це вже показують бойові дії. У багатьох випадках це не ефективно, але ми реально розуміємо, що на сьогоднішній день ресурси, що стосуються найбільш боєздатних батальйонно-тактичних груп, Росія вичерпала", - розповів він, додавши, що Тепер прихована мобілізація триває у Білгородській та Ростовській областях.

Водночас, за його словами, РФ має достатньо інших резервів для того, щоб вводити на територію України. Хоча цей факт частково перекривається пригніченістю та депресивним настроєм російських військових.

“Найбільше придушено моральний стан – у військовослужбовців 1 та 2 армійських корпусів із тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей. Тому що саме там відбувається примусова мобілізація та заклик до лав російських окупаційних військ. Непідготовлений особовий склад, який не має, по суті, бойового досвіду, прямує зараз на найважливіші напрямки", - додав Скибицький.

Як повідомлялося, в Україні заявили про готовність повернути Росії тіла її загиблих окупантів, яких виявили на полях боїв. Наразі вони у вагонах-рефрижераторах у Київській області.

Новини

Популярні теми форуму

analytics