Close button

Віцеспікер ВР про гральний бізнес: Люди бігтимуть у ломбарди закладати останнє

Віцеспікер ВР про гральний бізнес: Люди бігтимуть у ломбарди закладати останнє

Заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк (фракція "Батьківщина") вважає поспішною легалізацію парламентом грального бізнесу в Україні, повідомляє Украинская правда.

Джерело: Кондратюк в інтерв'ю Радіо Свобода

Пряма мова: "Чого його (закон – ред.) так швидко треба було ухвалювати – це взагалі загадка велика... Що стосується азартних ігор, я не впевнена і точно думаю, що це не пов’язано з фінансуванням місцевих виборів".

"А місцевих органів спитали, чи вони хочуть мати там десь у себе в містах чи десь в районах, чи в областях ці місця, де люди можуть приходити і грати, вже не говорячи про ці гральні автомати? А в людей спитали, де ці люди будуть бігти в ці ломбарди і закладати останнє, що в них є?".

Деталі: Віцеспікерка нагадала, що закон передбачає перехідний період у два роки і створення на центральному рівні спеціальної наглядової ради.

Що передувало: 14 липня Верховна Рада ухвалила законопроєкт про державне регулювання грального бізнесу.

Нардепи зареєстрували два проєкти постанов про скасування рішення ВР про ухвалення закону щодо легалізації грального бізнесу.

На позачерговому засіданні 21 липня Верховна Рада буде розглядати правки до законопроєкту про легалізацію грального бізнесу, а також постанову про блокування голосування.

Читайте також: Зеленський і "гравці" зробили свої ставки: яким буде ринок азартних ігор в Україні

Гральний бізнес вивели з "тіні": 10 головних змін нового закону

Новини

Популярні теми форуму

analytics