Close button

Кличко відсвяткував день народження салютом

Кличко відсвяткував день народження салютом

В соціальних мережах з 'явилися фото і відео, як мер Києва Віталій Кличко відсвяткував своє 49-річчя, повідомляє Страна.ua.

Публікацію про це розмістила на своїй сторінці у ФБ марішко Грін, солістка гурту "Не говори мамі" ("Don 't Tell Mom cover band"), яка виступала на цьому святі.

Вона опублікувала на своїй сторінці селфі з Віталієм Кличком, а також відео з дня народження. На великому відкритому просторі поставлена сцена для музикантів.

Звучить відома Арія AC / DC Hells Bells святкування проходила сьогодні вночі після півночі на березі водосховища в районі Вишгорода. Тобто Кличко, виходить, відзначив день народження, як і годиться 19 липня.

Судячи з відео Марії, під вечір на святі запускали салют. Вогні в темному небі спалахували під рок-музику групи AC / DC пісня "Hells Bells", салют тривав більше хвилини.

Після цього ведучий свята привітав Віталія Кличка, спонукав гостей зробити це хором і вийти до мікрофона і привітати мера особисто. Наприкінці відео чутно, що хтось із гостей наважився взяти мікрофон, щоб привітати Кличко привселюдно.

Виталий Кличко празднует день рождения на Каневском водохранилище

Фото: Facebook / марішко Грін

Син мера Києва - Єгор Кличко - в день народження батька оголосив йому про своє рішення балотуватися на посаду Київського градоначальника. Кличко сказав, що благословив сина.

Новини

Популярні теми форуму

analytics